ГоловнаРеєстраціяВхід Електронна бібліотека ЛПК Ср, 08.05.2024, 21:33
  Каталог файлів Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Файли » Бібліотека » Новини

Година пам'яті Небесної Сотні
22.02.2016, 14:05

Година пам’яті «Небесної сотні»

У бібліотеці педагогічного коледжу відбулася година пам’яті «Небесна сотня – то в серцях вогонь» по вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні та земляків-волинян, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну. Година пам’яті була проведена спільно зі студентами 1-Ж курсу.

Із вступним словом до студентів звернулася бібліограф Лариса Сидорук: “Небесне братство – захисники та оборонці, які віддали свої життя за вільну й незалежну Україну. Герої Майдану захищали право українців на демократію, свободу та європейське майбутнє України, але боротьба продовжується. Ми не маємо морального права здаватися. Найважливіше, що можемо зробити для загиблих Героїв, – не опускати рук, молитися і пам’ятати їх”.

Ведучі: Довгополик Тетяна, Моржинський Анатолій, Друзюк Ольга та читці Войчук Яна, Ричун Аліна, Гузовська Руслана, Довгун Роман, Возняк Катерина, Кузьмич Вадим, відтворили в пам’яті хроніку тих кривавих днів. Було прочитано багато віршів.

Минуло вже два роки із часу тих трагічних подій, та майже кожне дерево на Алеї, названій на честь Героїв, усе ще загоює рани від куль-убивць, немов нагадуючи нам про нашу відповідальність за майбутнє країни Небесної Сотні.

Запрошеним продемонстровано відеоролики «Небесна сотня» та «Мамо, не плач», які відновили в пам’яті героїчні і трагічні події Майдану. Адже Небесна сотня — це наш біль і наша гордість. Вони загинули, щоб гасло «Бог і Україна» стало виміром нашого життя.

В бібліотеці розгорнуто книжкову виставку: «Вони воюють і вмирають за Україну».

 

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: TetianaChKa
Переглядів: 531 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
avatar
 
 
Вхід на сайт


Пошук

Категорії розділу
Новини [35]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт МОН
Сайт МОН

Сайт НУШ
Сайт НУШ

Навчання для мене
Навчання для мене

Освіторія
Освіторія

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 

Електронна бібліотека Луцького педагогічного коледжу © 2014 - 2024