ГоловнаРеєстраціяВхід Електронна бібліотека ЛПК Пт, 29.03.2024, 13:12
  Каталог файлів Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Файли » Бібліотека » Новини

Чистий промінь Лесиного слова
24.02.2021, 11:49

В бібліотеці коледжу організована виставка - вшанування «Чистий промінь Лесиного слова» Цією виставкою ми розпочинаємо заходи святкування 150-річчя від дня народження Лесі Українки – поетеси, чиє слово і до сьогодні стоїть гордістю нації, на обороні нашої Української держави».

Студентська прем’єра

Інсценізація казки «Біда навчить»

У бібліотеці вищого навчального закладу «Луцький педагогічний коледж»

Волинської обласної ради до 150-річчя Лесі Українки інсценізували казку видатної землячки «Біда навчить», написана в місті Луцьку і вийшла у світ 130 років тому.

В нашому виші проходять різноманітні заходи, присвячені цій даті, – наголосила завідувачка бібліотеки Людмила Цюриць.

У цьому ювілейному заході взяла участь відома поетеса, заслужений вчитель України, викладач коледжу Ніна Горик. Вона розповіла про життєвий шлях та творчість видатної землячки, наголосила на її державотворчій місії для України, закликала до вивчення творів геніальної української поетеси.

Сценарій вистави за мотивами казки створили бібліотечні працівники, а інсценізували її студенти 21 групи дошкільного виховання – куратор Аліна Циплюк, музичний супровід забезпечили викладачі музичного відділу Лілія Завірюха та Олена Білозерова. Ролі Горобця, Товариша Горобця, Курки, Зозулі, Бузька, Гави, Сови, Сороки, Крука блискуче зіграли Анастасія Грищук, Катерина Величко, Ангеліна Базюкевич, Тетяна Марчук, Катерина Власюк, Вікторія Савчук, Альона Опалько, Марія Панасюк, Олена Кішман та Віка Скорнякова.

В основу казки покладено давнє українське народне прислів’я про те, що мудрим ніхто не народжується, мудрість приходить із досвідом.

Цей творчий захід пройшов за участі бібліотекарів, студентів відділу дошкільного виховання та викладачів музичного відділу.

Категорія: Новини | Додав: lpc70elibrary
Переглядів: 263 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
avatar
 
 
Вхід на сайт


Пошук

Категорії розділу
Новини [35]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт МОН
Сайт МОН

Сайт НУШ
Сайт НУШ

Навчання для мене
Навчання для мене

Освіторія
Освіторія

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 

Електронна бібліотека Луцького педагогічного коледжу © 2014 - 2024